Per auto

Riverside offices is goed zichtbaar vanaf de A16, rijdend over de Van Brienenoordbrug. Via afslag 25 ”Centrum Rotterdam/Capelle a/d IJssel” staat u binnen drie autominuten voor de deur. De Maasboulevard geeft een goede verbinding naar het centrum van Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport bevindt zich op slechts tien autominuten.

Ruim parkeren. De ideale locatie wordt gecomplementeerd door een prachtige parkeernorm (1:45). Deels door een luxe overdekte garage maar ook een handige bereikbare parkeerplaats aan de Riviumzijde.

Per OV

De bereikbaarheid van Rivium per openbaar vervoer is goed via de innovatieve, onbemande Parkshuttle met een directe verbinding naar het nabijgelegen metro-/busstation Kralingse Zoom. Deze Parkshuttle wordt binnenkort doorgetrokken naar een halte aan de Nieuwe Maas, waar ook de waterbus een halte zal krijgen. Zo zijn er directe aansluitingen naar Rotterdam Centrum en het NS-metrostation Alexander. Vanaf het metrostation Capelsebrug is het gebied bereikbaar met bus 95.

Over het water

Pal voor de deur bevindt zich de aanlegsteiger met halte 15 van de watertaxi. Januari 2022 zal ook de waterbus (Dordrecht-Rotterdam) hier een vaste halte krijgen.