It’s all about details

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het complex bedraagt circa 30.000 m², verdeeld over 4 kantoorgebouwen en de 2 paviljoens. Deel – verhuur vanaf circa 340 m² is bespreekbaar.

De gebouwen zijn oplopend in grootte. Het dichtst bij de Van Brienenoordbrug gelegen gebouw (Riverside offices I) telt zes bouwlagen en het grootste gebouw heeft een begane grond en 9 verdiepingen.

De grote, open kantoorverdiepingen bieden een plezierige werkomgeving en zijn absoluut efficiënt in te richten.

De losse gebouwen zijn interessant als single tenant, maar enkele zullen ook als multi tenant worden aangeboden. Daarover vertellen de makelaars u graag meer.

DD

It’s all about hospitality

Riverside Offices I & II zijn zowel geschikt voor de huur van grote oppervlakten, als voor kleinere volumes in deelverhuur. Ze worden met elkaar verbonden door het entreepaviljoen en een prachtige, overdekte en luxe corridor. Het paviljoen is ingericht als een zakelijke, maar trendy lounge voor gemeenschappelijk gebruik. De gastvrouw zorgt voor een professionele ontvangst van uw klanten. Een formeel of informeel overleg, een goede kop koffie, inspirerende bijeenkomsten of een lekkere lunch kunnen, afhankelijk van de wensen van de huurders worden aangeboden.

Riverside Offices III en IV zijn met name geschikt voor single tenant gebruikers. (Riverside Offices III is nagenoeg verhuurd).

Ook een hapje buiten de deur behoort tot de mogelijkheden. Het bekende restaurant Zalmhuis in het typische art-nouveau gebouw met informele brasserie en zalencentrum is een fijne buur!

It’s all in the game

Door de verschillende omvang en unieke vorm van de gebouwen zijn er veel verschillende formaten kantoorverdiepingen beschikbaar die desgewenst kunnen worden gesplitst of gecombineerd. Vanaf 340 m² is eigenlijk elk volume te realiseren.

 

GG