It’s all about details

De twee gebouwen en het paviljoen zijn oplopend in grootte. Gebouw I bestaat uit 6 bouwlagen & gebouw II bestaat uit 7 bouwlagen.

Via het gerenoveerde entreepaviljoen heeft u toegang tot Riverside Offices I en II.

Voor de verhuur is er nog ongeveer 4.663,48 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over Riverside Offices gebouw I & II en Paviljoen A.

Daarover vertelt Colliers u graag meer.

DD

It’s all about hospitality

De Riverside Offices Campus beschikt over een gerenoveerd opleveringsniveau inclusief aanvullende faciliteiten en een professioneel gecaterd bedrijfsrestaurant. Zo is het voor alle huurders mogelijk om de algemene vergaderkamers te reserveren. Zo kunnen alle medewerkers van de aanwezige bedrijven ongestoord gebruik maken van de aanlandwerkplekken in de corridor en bij mooi weer kan gebruik gemaakt worden van de privéterrassen met schitterend uitzicht over de Nieuwe Maas en de Van Brienenoordbrug.

Al deze faciliteiten zijn onderdeel van en gratis beschikbaar voor alle bedrijven die binnen de Riverside Office Campus huurder zijn. Door middel van deze extra faciliteiten bieden we de mogelijkheid om samensmelting, synergie en het vergroten van het onderlinge netwerk tussen de verschillende bedrijven te vergroten.

It’s all in the game

Binnen het Rivium is er op deze kleine schaal geen enkel ander gebouw dat op deze manier als exclusieve high-end kantorencampus aan de behoeftes van de hedendaagse bedrijven kan voorzien.

GG